MÄKISUO
Etusivu, Esittely, Ponit ja hevoset, Toiminta, Yhteys

Mäkisuon henkilökunta

Mäkisuon tallin toiminnan pyörittäminen ei olisi mahdollista ilman suurta joukkoa osaavia ihmisiä. Ratsastajamme jakautuvat suurinpiirtein kahteen pääjoukkoon, poni- ja hevostiimiin. Näiden lisäksi tallilla riittää muitakin kävijöitä. Värikkäästä joukostamme löytyy ihmisiä aina aktiivisista ja tavoitteellisista kisaajista huvikseen harrastaviin hoitajiin.


PONITIIMI

Venla on toiminut Mäkisuon shetlanninponien liikuttajana ja hoitajana jo ennen tallin varsinaista perustamista. 20-vuotias nuorinainen pitää esteistä ja kisaakin pääasiassa estepainotteisilla oreillamme.

Aava on koulupuolen kisaaja, joka liikuttaa myös esteorejamme. 22-vuotias Aava on oikea ponitietopaketti, joka ratkoo pulman kuin pulman.

Jesper, 17v., on uusin tuttavuutemme tallilla. Jesperin voi bongata ratsastuksen ohessa myös kahvituvasta läksykirja nenän edessä. Jesper ratsastaa poneilla esteitä ja koulua.


HEVOSTIIMI

Lyllis, tallin omistaja, ratsastaa ja kisaa tallin hevosia ja valmentaa poniratsukkoja. Lylliksen tavoittaa usein myös tallitoimistosta paperikasojen seasta kahvia hörppimästä.

Roosa on jokapaikan hääräilijä, 25-vuotias ratsastaja, jolla tavoitteet ovat korkealla. Roosa kisaa koulupainotteisesti ja tällä hetkellä varsinkin Helyn kanssa.

Anette keskittyy suomenhevosoriemme ratsuttamiseen ja kilpailuun. 32-vuotias Anette avustaa myös ponitiimiä nuorimpien poniemme koulutuksessa.


MUUT

Tomi on luottotallimestarimme, joskin hieman laiskuuteen sortuva 28-vuotias miekkonen. Tomin hommiin kuuluvat kaikki karsinoiden siivouksesta pieniin remontteihin. Tomilta kysyvä ei eksy! Silloin tällöin Tomi on liikutusapuna Nellan ja Brooken kanssa.

Maarit, 60-vuotias äitihahmomme asuu tallin pihapiirissä. Sunnuntaisin kahvihuoneessa leijaileva pullan tuoksu on Maaritin ansiota. Maarit on myös korvaamaton apu tallin paperiasioissa.

Kiti on tallillamme usein vieraileva valmentaja. Kansallisen tason kilparatsastajana menestyvän uran tehnyt 40-vuotias nainen pitää sekä este-, että kouluvalmennuksia ratsukoillemme.

Tarmo on lähellä sijaitsevan satulaverstaan seppä ja vakiokengittäjämme.

Hoitajia tallillamme on hallittu ja tarkasti valittu määrä. Nämä tallityttöset ja -poikaset ovat kultaakin arvokkaampia hevostemme hyvinvoinnin kannalta ja suuri arjenapu!Ulkoasu ja tekstit lyllis, tausta ja kuvat: Ritva's Gallery